• Toll-free  888-665-8637
  • International  +1 717-220-0012
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

NP
#1 Posted : Thursday, September 12, 2019 12:13:47 AM(UTC)
NP

Rank: Member

Joined: 2/10/2017(UTC)
Posts: 62
India
Location: Nashik, Maharashtra

Thanks: 6 times
Hello Team,

We are using BV 2015 for our project. We have done customisation in BVC 2015 by integrating new module and changing existing some modules.

We have done changes in category listing , Product display and Product details modules. Now client wants to change version BV 2015 to BV 2015 SP2.

How can change version easily so that our custom changes will be as it is reflected in BV 2015 SP2?
Please let us know your reply as soon as possible.

Thank You.
Aaron
#2 Posted : Thursday, September 12, 2019 8:05:25 AM(UTC)
Aaron

Rank: Administration

Joined: 4/2/2004(UTC)
Posts: 2,285
United States
Location: Hummelstown, PA

Thanks: 6 times
Was thanked: 143 time(s) in 138 post(s)
You have two options:

  1. Full version upgrade (see 2015 documentation)
  2. Apply SP1 and then apply SP2 upgrades (see SP1 and SP2 documentation)
Aaron Sherrick
BV Commerce
Toll-free 888-665-8637 - Int'l +1 717-220-0012
NP
#3 Posted : Thursday, September 12, 2019 11:59:19 PM(UTC)
NP

Rank: Member

Joined: 2/10/2017(UTC)
Posts: 62
India
Location: Nashik, Maharashtra

Thanks: 6 times
Thank You for reply.

We have qurery regarding BV DB.

As Client wants to change version BV 2015 to BV 2015 SP2, Is there any DB change in BV2015 SP2?

means If we upgrade BV code only and use our existing BV2015 DB then will it work?

Please let us know your reply.

Thank You.
Aaron
#4 Posted : Friday, September 13, 2019 8:37:02 AM(UTC)
Aaron

Rank: Administration

Joined: 4/2/2004(UTC)
Posts: 2,285
United States
Location: Hummelstown, PA

Thanks: 6 times
Was thanked: 143 time(s) in 138 post(s)
Yes, there are database changes. You can review the upgrades scripts for each version in the /BVAdmin/BVSql folder.
Aaron Sherrick
BV Commerce
Toll-free 888-665-8637 - Int'l +1 717-220-0012
NP
#5 Posted : Friday, September 20, 2019 8:03:51 AM(UTC)
NP

Rank: Member

Joined: 2/10/2017(UTC)
Posts: 62
India
Location: Nashik, Maharashtra

Thanks: 6 times
Thank You for the reply.

So when user want to upgrade BVC 2015 to BVC 2015 SP2 then

Is scripts only updates the existing DB tables columns , SP, Views etc?

OR

Each time when BV version upgrade new BV DB is created and we need to merge that our DB changes into newly created DB.

Please let us know your reply as soon as possible.

Thank You.

Aaron
#6 Posted : Monday, September 23, 2019 8:24:53 AM(UTC)
Aaron

Rank: Administration

Joined: 4/2/2004(UTC)
Posts: 2,285
United States
Location: Hummelstown, PA

Thanks: 6 times
Was thanked: 143 time(s) in 138 post(s)
Originally Posted by: NP Go to Quoted Post
Is scripts only updates the existing DB tables columns , SP, Views etc?

The first time you run the new version of BVC against your old database it will automatically update it. However, if you have customized the database you will need to take care that your changes are not overwritten. Looking at the upgrade scripts will show you what was changed in each successive version.
Aaron Sherrick
BV Commerce
Toll-free 888-665-8637 - Int'l +1 717-220-0012
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

©2019 Develisys. All rights reserved.
  • Toll-free  888-665-8637
  • International  +1 717-220-0012